Кутии и Шахти

Fibrelite е световен лидер в производството и разработването на високотехнологични GRP композитни капаци за шахти, траншеи, парови капаци и подземни защитни системи.

Композитни Шахти

Единствените истински водонепроницаеми шахти.

Предлагат се за всички видове резервоари, включително фибростъкло, стомана и и покрити с полиуретан стомана.

Предлага се в кръгли, квадратни или правоъгълни планки с резервоари Fibrelite, предназначени да създадат максимално възможно пространство за работа на екипи за поддръжка и инсталатори.

Налични:

Кръгли шахти за резервоари с диаметър от 1.1 до 1.5м
Квадратните шахти за резервоарите с размери от 1.0 до 1.2м
Повечето шахти се предлагат и с твърди дънни версии, които могат да бъдат използвани като преходни. 

Опции за монтаж

Опциите за монтиране на шахтите от фибростъкло са налични за яки на резервоари от фибростъкло с размери 1.0м, 1.2м и 1.4м. Опции за монтаж включват кръгли и квадратни фланци на резервоара, също така плътно дъно за монтаж с изрязване на място и адаптиране към нестандартни яки на резервоари.

Лесна инсталация. Поставете и Забравете

Fibrelite произвежда висококачествени формовани, GRP компоненти с гладка повърхност за лесен монтаж и надграждане. Всички продукти са проектирани и произведени така, че да издържат на високо налягане и натиск от подземните води след инсталирането за целия живот на обекта. Може да бъде заровена на дълбочина до 3m.

Направено за теб

От самото си създаване ние отраснахме чрез намирането на решения за предизвикателствата на нашите клиенти, което често води до изцяло нови продукти. Ако имате задание, за което не можете да намерите решение на нашия уебсайт, изпратете имейл на service@sisco-m.com или се обадете на +359 (0) 888238905 и нашия технически екип ще работи заедно с Вас, за да намерим решение.

Стандартна система – шахта с неструктурен вътрешен капак

1,2 м (48 ″) квадратна шахта, квадратен капак – S6 и S7

1,2 м (48 ″) квадратна камера, конзола, вътрешен капак, регулируема пола, рамка и квадратен 760 мм композитен капак. Предлага се изрязване за захващане към квадратна яка на резервоара с размер 1.0м или 1.2м.

1,2 м (48 ″) квадратна шахта, кръглъл капак – S6 и S7

Диаметър 1,4 м (диаг.) квадратна шахта, конзола, вътрешен капак, регулируема пола, рамка и кръгъл композитен капак. Предлага се изрязване за захващане към квадратна яка на резервоара с размер 1.0м или 1.2м.

Водонепроницаема система с водонепроницаем структурен вътрешен капак

 1,2 м (48 ″) квадратна шахта, кръгъл капак – S6 и S7

Диаметър 1,4 м (55 ″) 16 странична камера, конзола, вътрешен водонепроницаем капак, регулируема пола, рамка и кръгъл композитен капак. Предлага се изрязване за захващане към квадратна яка на резервоара с размер 1.0м или 1.2м.

Система с централен отвор в капака, включващ централен порт, неструктурен вътрешен капак, капак с отвор и рамка.

 1,2 м (48 ″) квадратна шахта, квадратен капак – S6 и S7

1,2 м (48 ″) квадратна камера, конзола, вътрешен капак, регулируема пола, рамка и квадратен 760 мм (30 ″) композитен капак. Предлага се изрязване за захващане към квадратна яка на резервоара с размер 1.0м или 1.2м.

Шахта S12SQ-290-WT-GA приложения за зелена площ, за яка на резервоата с размери 1m (42 ″) или 1.2m (48 ″)

1.2m (48 ″) диам. 16-странична основна шахта на яката на резервоара, конзола и капак със заключване, за приложения на зелени площи. Предлага се изрязване за захващане към квадратна или кръгла яка на резервоара с размер 1.0м или 1.2м.

Шахти (вани) под бензиноколонки

Единствените наистина водонепроницаеми системи

Вакуумно тествани за вани от GRP на Fibrelite, осигуряват силно, износоустойчиво, течно-херметично решение, което ще продължи през целия живот на станцията. За разлика от полиетилена, GRP няма да промени формата си от напрежението на подземната вода, няма да загуби твърдост при екстремни температури (от -50 ° C / -58 ° F до 50 ° C / 120 ° F

Произведени с помощта на най-новите технологии за GRP, Fibrelite предлага най-голямата налична гама от шахти. Всяка от тях е проектирана специално за марката и модела на бензиноколонка, в комплект с всички крепежни елементи за фиксиране. Това опростява инсталацията и гарантира водонепроницаема система. Всички шахти са напълно електро-проводими, което гарантира безопасност и се доставят на две части, за да създадат максимално възможно пространство за работа на екипите при поддръжка и монтаж.

Изпитан и тестван

Всички Fibrelite шахти са напълно тествани за вакуум, за да се осигури водонепроницаема инсталация и имат висококачествени одобрени по UL релси за захващане на клапаните изработени от стомана, които могат да издържат в най-трудните условия на станцията.

Произведени в САЩ, Великобритания и Малайзия, Fibrelite доставя на големи и местни петролни компании в международен план за повече от 30 години. Клиенти, които използват включват имена като: Exxon, Shell, BP, Chevron, Petron, Caltex, Wawa и Sheetz….

Gilbarco SK700 II Модел – 3 продукта, 6 маркуча

EL-G-SK700-II-P3-6

1100mm x 800mm GRP плътна основa и конзола за инсталация под колонки Gilbarco SK700 1/2. Включва опорни шини за колонката, шина за възвратни клапани и всички фиксиращи елементи. Подготовка за KPS тръбопровод и Fibrelite уплътнения.

Модел Quantium Q510, 4-4, 4-8

EL-T-Q510-4-8

1210mm x 704mm GRP плътна основа и конзола, за инсталация под колонки Tokheim Quantium Q510, 4-4, 4-8. Включва опорни шини за колонката, шина за възвратни клапани и всички фиксиращи елементи.

Шахти за Директно и Отдалечено Пълнене на Резервоари (Шахти за Вливни Фунии)

За бензиностанции или приложения за съхранение на гориво, когато директното зареждане в резервоара не е възможно, Fibrelite предлага пълна линия от отдалечено и директно зареждане за почти всяко приложение и тръбопроводи. Предлага се в голямо разнообразие от конфигурации, всички шахти са проектирани да създават максимално пространство за работа на инсталатори и екипите по поддръжка. Шахтите за вливни фунии на Fibrelite се предлагат предварително сглобени, което позволява на инсталаторите просто да свържат тръбите за пълнене. В някой случаи за по-лесна инсталацията, Fibrelite може да достави несглобени шахти.

Всички шахти са изработени от изцяло формовано фибростъкло, което осигурява гладка уплътняваща повърхност.

За да се осигури водонепроницаема инсталация, Fibrelite тества вакуумно всички компоненти от фибростъкло преди транспортирането им (фабрично тествани до 24” воден стълб). Това дава на клиентите високо ниво на увереност, че шахтата или капакът ще бъдат водонепропускливи при монтажа и през целия живот на станцията.

Надземна Шахта за Вливни Фунии

Системите са проектирани за едно или двустенни тръбопроводи и се предлагат със или без дренаж обратно към резервоара, или с уловител. Системата включва табла за събиране на разливи от гориво, осигуряваща вторично задържане.

Включва твърда основна шахта, табла за разливи, носеща релса за тръбопроводи, две с два шарнира врати, заземяване и уплътнение.

Побира от 3 до 8 линии за зареждане и една за парите.

S20-2-AGF

1737mm (68 ″) x 686mm (27 ″) x 1257mm (49 ″) дълбока GRP надземна шахта с два шарнира, двойна врата, за да се поберат до 6 линии за пълнене.

Системата включва вътрешна тава за разливи, тръбна опорна релса и фиксиращи за бетон връзки

Fibrelite Предимствата от Един Поглед

Водонепроницаема структурата – няма да се деформира под натиска на водно налягане

  • Капаците са налични във всички цветове на API, за да се гарантира точна идентификация на продукта
  • Антистатична повърхност
  • Свойства против приплъзване / подхлъзване
  • Тествана във вакуум фабрично за осигуряване на водонепроницаемост
  • Гарантирана равномерна дебелина на стената
  • Съвместим с биогорива
  • Без корозия
  • Вакуумна проверка по време и след инсталиране
  • Издържа на високо налягане на подпочвени води
  • Издържа на екстремни температури (-50 ° C / 120 ° F до 50 ° C / 120 ° F)

 Защо да използвате GRP шахти и композитни капаци?

GRP (подсилена стъклопластика) е много здрава, не корозивна и изисква минимална поддръжка по време на работния си живот. Шахтите могат да бъдат произведени така, че да са устойчиви на специфични химикали, като се използва специална смола по време на производствения процес. Можем също да добавим антистатичен материал в повърхността на шахтата, за да гарантираме, че е напълно ел. проводима. Fibrelite гарантира, че корпусите не се изкривяват, огъват или счупват след монтажа. Еднообразната формована външна част позволява лесен монтаж на преградните фитинги.

Всички шахти са вакуум тествани в нашите фабрики за херметичност, гарантирайки предпазване от попадане на вода.

Капаците на Fibrelite са проектирани с водонепроницаемо уплътнение и са в съответствие с най-висок клас за предотвратяване на травми от падане или пропадане. Ергономично създаденият ключ за повдигане и отваряне осигурява безопасно отваряне на капаците без риск от нараняване на гърба или пръстите.

Когато са инсталирани като система, шахтите на вливните фунии ще осигурят максимална защита на вашите горивни линии, като същевременно позволяват лесен сигурен достъп при доставка, поддръжка или проверка за целия живот на станцията.

Имате нужда от нова автоцистерна?

Използвайте нашият онлайн конфигуратор и изберете параметрите на вашата нова автоцистерна.

Свържете се с нас

+359 888 84 72 06

Адрес

ул. Резбарска №9
София 1510

Email

sales@petroltech.bg

Работно време

Понеделник: 9:00 – 17:30
Вторник: 9:00 – 17:30
Сряда: 9:00 – 17:30
Четвъртък: 9:00 – 17:30
Петък: 9:00 – 17:30
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Изпрате ни запитване