The Tandem Surfline

Иновативен дизайн, който извежда четковото измиване на ново ниво.

PDQ изведе Tandem на ново ниво, променяйки индустрията за автоматично четково измиване с машина с меко докосване, както никой друг. Tandem Surfline предоставя на вашите клиенти изключително изживяване при измиване, включващо дизайн, който създава широко отворен, лесен за използване отсек за миене. Този иновативен дизайн е безопасен и приканващ за вашите клиенти, като същевременно предлага всички функции, генериращи приходи, които ще ги накарат да се връщат отново и отново. Никоя друга четкова машина не се движи около превозното средство толкова точно, колкото Tandem Surfline, което осигурява пълно и оптимално покритие за почистване на голямо разнообразие от типове превозни средства, включително пикапи двойни кабини.

С най-широкото покритие на горната четка в индустрията, тези четките са чувствителни на въртящия момент, наблюдават контура на автомобила и осигуряват мощност за почистване с малка сила. Страничните лапи за миене под високо налягане ефективно отстраняват напластените замърсявания от повърхността на автомобила. Плюс това, тристепенната система за почистване на колела включва химическо приложение, въртящи се меки четки за джанти и бластери за колела с високо налягане.

Основни функции

Повишена производителност с бърз и ефективен процес на измиване
Два моста, Дизайн с две четки
PDQ отворен дизайн – конструкция на горната част без стоманени части по пода
Вграден FlashDry®
Зареждане на виртуална среда Virtual Treadle®
Ремък без приплъзване
Повече опции – Химически апликатори за колела /гуми, Отсраняване на насекоми, 3X пяна, Супер запечатване, Арка за изплакване с дъжд, Система за нанасяне на OverGlow Hi-Gloss
Операция за работа без резервоар
Вътрешни мостови ролки
Мост и основни релси от самолетен анодизиран алуминий
Използвани не корозивни материали – неръждаема стомана и алуминий
Новият дизайн на помпата с ниско / високо налягане подобрява функционалността и намалява разходите за поддръжка
Краен пакет за покритие
Втора странична четка за подобрена ефективност на почистване
Изключителна поддръжка на дистрибутор
24/7 Техническа поддръжка на PDQ
Вграден уеб интерфейс за актуализиране, отчитане и наблюдение

Основни компоненти

Два моста / Две странични четки / Две технологии за почистване

Двумостовият дизайн на Tandem Surfline позволява да се извършат множество процеси при измиване наведнъж, ускорявайки цикъла на миене и позволява бързо и ефективно измиване на автомобила, като същевременно оптимизира количеството вода и химикали, използвани по време на процеса на измиване. Двата моста работят в унисон, за да се движат лесно и над превозното средство, безпроблемно регулиране на скоростта и позициите, за да се гарантира пълно и превъзходно почистване.

Двете странични четки премахват упоритите замърсявания от повърхността на автомобила, докато най-широката горна четка в индустрията гарантира пълно почистване на повърхностите на горната повърхност. Този уникален начин създава едно от най-тихите измивания с много нежен контакт с превозното средство, осигурявайки безопасно и приятно миене всеки път.

Tandem Surfline предлага комбинация както с четки, така и с безконтактно измиване при високо налягане. Цялостно нанасяне на почистващи препарати, услугите с високо налягане, от всяка страна, и от горната част, гарантират постоянно, висококачествено измиване за всяко превозно средство.

Монтажни предимства

Монтажната система на Tandem Surfline осигурява гъвкавост да се впише в голямо разнообразие и типове помещения. Surfline може да бъде инсталиран като свободно стояща рамка или машина монтирана на стена. Новата система за монтиране на стена предлага усещане за отворен отсек за разлика от всяка друга четкова машина в индустрията, докато свободно стоящата рамка може да се използва там, където стените може да не са достатъчно здрави.

Основните носещи релси могат да се регулират по време на монтажа, така че да се монтират в помещения с различна дължина. В допълнение, системата за прецизно зареждане позволява на по-дългите превозни средства да се поберат удобно в по-къси помещения за миене.

Използвани не корозивни материали

Tandem Surfline е изработен, като са използва изцяло неръждаема стомана и алуминий за отлична устойчивост на вода и химическа корозия. Алуминият се използва стратегически заради неговата издръжливост и леки свойства. Формата на анодизираните екструдирани алуминиеви релси в мостовете и количката дават възможност за затворена конструкция на ролките, което води до изключително ниско съпротивление при движението им. Това намалява мощността необходима за движение на машината и елиминира необходимостта от отопление на релсите в студено време, като предотвратява натрупването и замръзването на вода по пътеката на ролките … По-малко консумирана мощност = ПОВЕЧЕ $$$ спестено !!!

E-Chain

E-ChainDriver или фабрично монтирана от страната на пътника, предварително заредена енергийна верига за лесно и евтино инсталиране.

Ролкова система за движение

Движението на моста и количката е плавно и без усилие, като се използват вътрешно монтирани двуосни ролки. Висящият дизайн позволява самоцентриране и подобрява живота на ролките, като ги защитава от агресивната среда при работа.

Скорост = Увеличени приходи

Опростената техника и висококачествените материали осигуряват оптимален баланс между първоначалната инвестиция и дългосрочната рентабилност. Значително по-бързите скорости и по-кратки линии на измиване увеличават производителността на системата, което ще задоволи клиентите ви и ще ги накара да ви посетят отново

По-ниски разходи за поддръжка и ремонт + По-ниски оперативни разходи = По-високи печалби

Генериране на приходи

PDQ е признат за лидер в индустрията при нанасяне на течности, разтвори и уплътнители върху превозни средства поради наличието на ефективни и последователни системи при миене на автомобили, които покриват голямото разнообразие от превозни средства. Tandem Surfline също така може да усети пикапите с отворена задна част, като елиминира прилагането на различни решения в области, където това не се изисква, намалявайки разходите за едно измиване. Всички течности, химикали и уплътнители вече се доставят от извънбордови помпени панели и помпи, което прави машината лесна за обслужване и придава дълготрайност на Tandem Surfline.

Както при всички PDQ системи за измиване, вие можете да увеличите приходите си на превозно средство с модерни функции, които ще позволят на вашите клиенти да персонализират услугите.

Система Front Bug Prep – Измиване на Насекоми

Ексклузивната програма на PDQ може да увеличи приходите без да добавя време към процеса на измиване на насекоми от предната част на автомобила. Клиентите обичат тази функция, която се фокусира върху трудните за почистване области като предното стъкло, задните страни на огледалата и предната част на превозните средства.

3X Color Foam System – 3X Система за Цветна Пяна

3X Color Foam SystemУвеличете продажбите с тази цветна функция! 3X Color Foam System може да нанесе трицветна пяна върху автомобила. Вашите клиенти и децата на клиентите Ви ще се влюбят в тази опция, тъй като покрива автомобила в цветовете на дъгата.

Система за надграждане OverGlow Hi-Gloss

Превърнете измиването в светещ успех! Прилагащата система OverGlow Hi-Gloss покрива автомобила в дебел пласт почистващ разтвор, със стратегически поставени ярки светодиодни светлини, допълнително подобряващи клиентското изживяване, като същевременно гарантират производителност. Вашите клиенти ще обикнат лъскавите си превозни средства, а Вие ще харесате допълнителните приходи, които този продукт може да генерира.

Super Sealant System

Защитете повърхността на автомобила с опцията Super Sealant. Тази опция предпазва боята и лака, спомага за поддържането на блясъка на автомобилите на Вашите клиенти, също така е отличен генератор на приходи.

Услуги с високо налягане

Tandem Surfline може да бъде оборудван с странични бластери с високо налягане и колектор за високо налягане на моста. Тази хибридна технология с четки и безконтактно измиване Ви позволява да разграничите Вашата автомивка от тази на конкуренция. Всяко странично рамо ще прецизно профилира автомобила, като предлага мощни въртящи се дюзи, които се фокусират върху долните страни на автомобила. В допълнение към тези странични бластери, има допълнителен горен колектор за високо налягане, който може да помогне при отстраняване на сняг и лед, да осигури по-бързо изплакване и, разбира се, превъзходни характеристики на почистване.

Усъвършенствани почистващи средства за гуми и колела

Една от най-трудните зони за почистване на автомобилите са колелата. Шофьорите са готови да платят повече, за да почистват мръсни колела; Tandem Surfline предлага множество технологии за почистване, които отговарят дори на най-взискателните потребителски нужди.

TriPlex системата за почистване на колела на PDQ издига почистването на гумите на ново ниво. По време на процеса всяка гума получава химическа обработка, след това колелото получава интензивно двупосочно въртящо се почистване, което е последвано от взрив с високо налягане.

Ако четките за гуми не са вашият стил, това е наред – Tandem Surfline може да бъде оборудван със ситема за безконтактно измиване с високо налягане и почистващ химикал за гуми и джанти. С до 1000 psi на налягане на измиване, тези стратегически позиционирани въртящи се дюзи ще взривят мръсотията от тези трудно почистващи се елементи като колела / джанти. Усъвършенстваният софтуер, вграден в Tandem Surfline, ви позволява да правите двойни проходи на колелата и / или да почиствате целия панел между колелата. Най-добрата гъвкавост при почистване на колела!

SwingAir

Tandem Surfline може да бъде оборудван с различни възможности за сушене. Има напълно интегрирана система за сушене в по-малки помещения, както и самостоятелна стояща в конфигурация от четири или шест вентилатора. Surfline Tandem се предлага и със синхронизираната система за сушене на движение SwingAir. Тази функция използва движение на два от вентилаторите в центъра, за да изтласка вода от горната повърхност на автомобила, което позволява на двата външни вентилатора да се съсредоточат върху изсушаването на страните на автомобила. Опцията SwingAir се предлага както в интегрирани, така и в самостоятелни системи за сушене.

Tandem Surfline предлага и модерната FlashDry система на PDQ, която намалява времето, необходимо за завършване на цикъла на сушене. Концепцията е проста: по-лесно е да премахнете вода в движение, отколкото да стартирате движение. Високоскоростните вентилатори принуждават водата за изплакване да се движи бързо през превозното средство.

Странични почистващи дюзи / Бластери за високо налягане

Разграничете се от конкурентите си със страничните колонни дюзи с високо налягане или многоцивните бластери. И двата вида предлагат подобрени възможности за почистване на зоните на колелата, гумите и праговете. Проектирани да работят заедно с измиващите линии под каросерията, тези компоненти с високо налягане са мощни почистващи инструменти.

Имате нужда от нова автоцистерна?

Използвайте нашият онлайн конфигуратор и изберете параметрите на вашата нова автоцистерна.

Свържете се с нас

+359 888 84 72 06

Адрес

ул. Резбарска №9
София 1510

Email

sales@petroltech.bg

Работно време

Понеделник: 9:00 – 17:30
Вторник: 9:00 – 17:30
Сряда: 9:00 – 17:30
Четвъртък: 9:00 – 17:30
Петък: 9:00 – 17:30
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Изпрате ни запитване