Композитни Капаци

Fibrelite е световен лидер в производството и разработването на високотехнологични GRP композитни капаци за шахти, траншеи, парови капаци и подземни защитни системи.

Основан на основните на ценности като качеството и иновации преди повече от 30 години, Fibrelite се гордее, че е начело в композитната технология, като разработките на компанията включват първия в света композитен капак за шахта! Последните разработки включват първия композитен капак на шахта F900 с натоварване до 90 тона и първата композитна мултипортна система.

От 2013 г. Fibrelite е част от OPW (компания Dover), която ни позволява да предложим безпрецедентно портфолио от допълващи се продукти от най-висок клас.

Продуктите Fibrelite се произвеждат в САЩ, Великобритания и Малайзия и се поддържат от глобална дистрибуторска мрежа, част от която е и СисКо М ООД.

Ненадмината сила съпоставена с тегло
Леки, но невероятно силни, капаците от Fibrelite могат да бъдат премахнати ръчно от един или двама души (дори при 90 тона / 202 000 фунта номинал) – което позволява безопасен достъп до комунални услуги във всички среди.

Произведени локално, в световен мащаб
Производствените мощности на три континента и световната мрежа от служители и дистрибутори гарантират практическа поддръжка и локално обслужване и решения по целия свят.

Изпитани и проверени
Продуктите от Fibrelite имат доказана репутация на производителност. От 1998 г. ние сме акредитирани по стандарта за качество на ISO и Британските стандарти Kitemark, а също и KIWA акредитирани от 2010 г.

Поставете и забравете
Нашите ултра-издръжливи капаци и системи устойчиви на корозия и без поддръжка, проектирани са да издържат в най-тежки условия и да осигуряват безпроблемно обслужване с години.

Ултра-адаптивни
От първия ден създадохме индивидуални решения, за да решим предизвикателствата на нашите клиенти, бързо извеждайки на пазара нови продукти. Днес ние предлагаме ненадмината гама от налични и различни цветове, размери и спецификации, за да отговорим на нуждите на всеки проект.

Квадратни / правоъгълни композитни капаци за шахти

Капаците за шахти Fibrelite предоставят решения за достъп до шахти за всеки сектор и приемат като стандарт в търговията с горива, определен от всички големи петролни компании.

Всички капаци имат стандартен рейтинг на натоварване C250 (25 тона).

Налични са версии с висок на натоварване D400 (40 тона).

Капаци със стандартно номинално натоварване C250 (25 тона), се използват в райони с бавно движещ се трафик предимно в зони за леки автомобили. Капаци D400 (40 тона) товароносимост се използват в зони с натоварен трафик, предимно проходи определини за движение на товарни автомобили  – като ленти за движение на камиони, TIR, или автобусни депа. При поискаване съществува възможност за поръчка на капаци с натоварване от B125 (12.5 тона) до F900 (90 тона).

Размерите на капака се отнасят за светъл отвор на рамката.

Квадратен, плосък капак с рамка стандартен, водозащитен

 FL76

FL76 композитен плосък капак с рамка. Светъл отвор 760мм

Квадратен, плосък капак с рамка стандартен, водозащитен

 FL900

FL900 композитен плосък капак с рамка. Светъл отвор 900мм

Кръгли композитни капаци за шахти

Размерите на капака се отнасят за светъл отвор на рамката. Всички капаци имат стандартен рейтинг на натоварване C250 (25 тона). Налични са версии с висок на натоварване D400 (40 тона).

Кръгъл, плосък капак с рамка стандартен, водозащитен

FL760

FL760 композитен плосък капак и рамка. Светъл отвор 760мм

Кръгъл, плосък капак с рамка стандартен, водозащитен

FL90

FL90 композитен плосък капак и рамка. Светъл отвор 900мм

Изтеглете каталог (pdf)

Fibrelite-FL900
Fibrelite-FL76
Fibrelite-FL90
Fibrelite-FL760

Имате нужда от нова автоцистерна?

Използвайте нашият онлайн конфигуратор и изберете параметрите на вашата нова автоцистерна.

Свържете се с нас

+359 888 84 72 06

Адрес

ул. Резбарска №9
София 1510

Email

sales@petroltech.bg

Работно време

Понеделник: 9:00 – 17:30
Вторник: 9:00 – 17:30
Сряда: 9:00 – 17:30
Четвъртък: 9:00 – 17:30
Петък: 9:00 – 17:30
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Изпрате ни запитване