+359 888 847 206 sales@petroltech.bg
Select Page

Нови автоцистерни


 

Tank trucks for LPG transportation

VPS автоцистерни, предназначени за оптимален и безопасен транспорт на газ, са познати на клиентите с ниската си тара. Автоцистерните се произвеждат като двуосни или триосни полуремаркета с вместимост на резервоара от 36 000 до 55 000 литра и като подвижни или неподвижни надстройки с вместимост на резервоара от 13 000 до 32 000 литра. Транспортният капацитет на автоцистерните е от 5 до 22 тона течен газ. Дизайнът както на пълните превозни средства, така и на отделните надстройки отговаря на изискванията на ADR за транспортиране на опасни товари по пътищата и Директива 2010/35 / EC. Подвижните или фиксирани надстройки се сглобяват върху шасита на известни световни производители като MAN, VOLVO, DAF, IVECO, SCANIA и т.н.

  
  
  

Gas and LPG road tankers

  
  


 

Официален сервизен партньор/ Official service partner

LAG Trailers N.V. са позиционирани в Брее, Белгия, като в момента в екипа му работят около 430 опитни професионалисти. Отличителната черта на LAG е нейната богата история и икони, братята Geusens и семейство „van der Burg“.

Днес LAG е водещ производител на търговски превозни средства благодарение на годините на растеж и иновации. Не само на вътрешния пазар в Бенелюкс, но и в останалата част на Европа – Скандинавия, Великобритания, Германия, Източна Европа с Полша в основата му – LAG е силно представена чрез точките за продажби и обслужване.

LAG вече е част от CIMC, глобален играч в индустрията за контейнери, ремаркета и танкери. Подкрепена от CIMC, LAG следва своята мисия и визия по пътя към бъдещето.