REGO LPG продукти и Blackmer помпи

Продуктите на RegO LPG са проектирани, изградени и 100% тествани в САЩ. Същевременно Blackmer® е водещ световен доставчик на висококачествени ламелни, центробежни, винтови и турбинни помпи , технологии за газови компресори за безопасен пренос на флуиди и газове.

REGO LPG

Нашите иновативни продукти са пълни с иновации, за да спестят време и пари и да намалят разходите ви за експлоатация. Подкрепено от нашата водеща в индустрията 10-годишна гаранция, 25-годишен експлоатационен живот на регулатора и глобална мрежа от техническа и търговска поддръжка, RegO осигурява висока производителност и спокойствие.

BLACKMER®

От 1903 г. помпите и компресорите Blackmer помагат на клиентите да оптимизират производителността и рентабилността си, като същевременно подобряват безопасността и опазването на околната среда глобално в химическата индустрия, енергетиката, транспорта, военните и морските приложения, общо индустриалните и нефтените и газовите пазари.

Повече от 115 години Blackmer осигурява несравнимо качество на продуктите, превъзходно обслужване и поддръжка, иновации и ангажимент за цялостно удовлетворение на клиентите. Научете повече за това как Blackmer е ангажиран към иновативните технологии, които влияят положително на света, и защо организациите навсякъде знаят, че да се доверите на тяхната работа е правилно, “”Better Get Blackmer”!

Ламелни самозасмукващи помпи

Ламелни помпи с положително преместване са проектирани с уникални “саморегулиращи  се” ламели, които им позволяват да поддържат почти заводски обемни показатели по време на експлоатацията на помпата.

Помпите на Blackmer с положително преместване направиха революция в помпената индустрия със своята уникална технология от саморегулиращи се лопатки. Този революционен дизайн позволява на помпите да се самонастройват при износване, за да подпомогнат поддържането на дебита. Тази конструкция на помпата със саморегулиращи се лопатки създава отлични възможности за самозасмукване и работа на сухо, като същевременно осигурява устойчива и безпроблемна работа.

Помпите със самозасмукващи се лопатки имат определен брой лопатки, които могат свободно да се плъзгат в или извън разрезите в ротора на помпата. Когато двигателя на помпата завърти ротора, центробежната сила, тласкащите пръти (повдигачи) и / или флуида под налягане кара лопатките да се придвижват навън в разрезите си и да се придържат към вътрешния отвор на корпуса на помпата, образувайки помпени камери.

Докато роторът се върти, флуидасе движи в зоната между лопатките (помпените камери), когато преминават смукателния отвор. Този флуид се транспортира около корпуса на помпата, докато се достигне изпускателния отвор (изход). В този момент флуида се изтласква в тръбата за изход.

Как работи

Помпите със саморегулиращи се лопатки на Blackmer използват ротор с плъзгащи се лопатки, които изтеглят флуида зад всяка лопатка, през входа и в помпената камера. Когато роторът се върти, флуида се прехвърля между лопатките към изхода, където се изпуска, докато помпената камера се притиска надолу. Всяка лопатка осигурява положителен механичен тласък на флуида преди нея.

Контактът на лопатката със стената на камерата се поддържа от три сили: (1) центробежна сила от въртенето на ротора, (2) повдигачи движещи се между противоположни двойки лопатки, и (3) налягане на флуида, влизаща през каналите на лопатките и действаща отзад на лопатките.

Всеки оборот на помпа с плъзгащи лопатки на Blackmer измества постоянен обем флуида. Разликата в налягането има минимален ефект. Турбуленцията и приплъзването, загуба на енергия, са сведени до минимум и се поддържа висока обемна ефективност.

Предимства на технологията с плъзгащи се лопатки

Помпите с плъзгащи се лопатки Blackmer осигуряват множество присъщи предимства за потребителите поради този дизайн с въртящи се лопатки и като помпа с положителен обем, сред тях са следните:

Уникалният дизайн на помпата с плъзгащи се лопатки се самонастройва за износване, за да поддържа скоростта на потока

Отличен при самозасмукване, елиминира скъпите системи за самозасмукване

Разширена способност за работа на сухо, елиминира системите за наблюдение на електроенергия

Дизайнът с плъзгащи се лопатки осигурява устойчива производителност и безпроблемна работа

Лесна поддръжка: лопатките могат лесно да се сменят, без да се отстранява помпата от тръбопроводната система

Високи възможности за засмукване, надвишаващи 25 фута (7,6 метра) и възможности за отстраняване на линията за напълно изпразване на резервоари и тръбопроводи за флуид

Ниска поддръжка и ниски разходи за жизнен цикъл, помпите са възобновяеми и ремонтируеми

Боравене с твърди частици, осигурявано от голямо изместване и бавни вътрешни скорости

Гъвкавостта на вискозитета от тънък до вискозен флуид, елиминира скъпите отоплителни системи

Високоефективните помпи с плъзгащи се лопатки изискват по-малко киловати от другите помпи, което означава по-малко разходи за двигатели първоначално и по-малко за електричество за захранване на помпата

Компресори

Проектирани да осигуряват висока ефективност при работа с пропан-бутан, природен газ и други индустриални втечнени газове, комбинираните газови компресори са идеални за разтоварване, прехвърляне и оползотворяване на всички втечнени газове при най-тежки условия.

Едно и двустепенните газови компресори създават зона с ниско налягане в помпената камера, когато буталото се движи от най-високата точка на хода до най-ниската точка. Газообразният продукт (при по-високо налягане в резервоара) се премества в помпената камера на газовия компресор, след това този обем от газ се измества, когато буталото се придвижи към върха на хода. Оборудвани с високоефективни клапани, ковани железни бутала, самонастройващи се уплътнения на буталните пръти и други високотехнологични характеристики, тези възвратно-постъпателни газови компресори са проектирани да осигурят максимална производителност и надеждност при най-тежки условия на обслужване. Те така те са компонент при проектирането на агрегати за възстановяване на петролни и газови пари (VRU).

Тези газови компресори се предлагат в три моделни серии – LB, HD и NG. Серията LB е идеална за пренасяне и възстановяване на газове, включително пропан, бутан, пропан-бутан и безводен амоняк. Възвратно-постъпателните газови компресори от серията HD са подходящи за движение, пренос и оползотворяване на втечнени газове, като въглероден диоксид и хладилни агенти, азот, въздух и множество други промишлени, нефтохимични и опасни газове. Серията NG е създадена за използване с природни газове.

Турбинни помпи

Регенеративните турбинни помпи, предлагани от Blackmer, са специално проектирани и изградени прецизно за трансфер при високо налягане в автогаз приложенията. Тайната на успеха на тези помпи е иновативният дизайн на работното колело, който оптимизира хидравличните характеристики.

Blackmer® и СисКо М ООД предлагат регенеративни турбинни помпи Ebsray® серия RC на Българският пазар за пропан-бутан (пропан) и автогаз. Регенеративните турбинни помпи са известни също като периферни помпи или центробежни регенеративни помпи.

Центробежни помпи

Центробежните помпи са проектирани за приложения с голям обем и тежък режим на работа. Тези помпи предлагат най-широк диапазон на работа сравнени с всяка конвенционална центробежна помпа и са проектирани специално за работа в тежки приложения на технологичната индустрия.

Центробежните помпи са проектирани специално за работа в тежки условия, индустриални проложения, с голям размер на лагери, за да предлагат по-голяма товароносимост и удължен живот на лагерите. Тези помпи повишават производителността, като същевременно предлагат максимална надеждност при най-тежки приложения, като минно обезводняване, химически процеси и пречистване на вода / отпадни води.

Най-простият тип центробежна помпа е едностепенната, която се състои основно от въртящ се елемент наречен ротор и корпус. Флуида се отвежда до центъра на работното колело и се завихря от лопатките на работното колело (турбина). Посредством центробежна сила, флуида се изхвърля по периферията на работното колело с голяма скорост и налягане. Корпусът, който е плътно около работното колело има напречно оформен спирален канал с увеличаваща се площ, който събира флуида, напускаща работното колело, и преобразува част от енергията на скоростта в допълнителна енергия и налягане. Този спирален канал на корпуса води до изхода на помпата, където се подвръзва към нагнетателния тръбопоровод.

Винтови помпи

Предлагат се модели както с двойни, така и с тройни винтове. Винтовите помпи Blackmer S са самозасмукващи се, двойноподови помпи с положително изместване, които предлагат изключителна производителност в най-взискателните приложения, независимо от температурата, вискозитета или налягането.

Винтовите помпи от серия Blackmer® S са самозасмукващи, двустранни помпи с положителен обем, които предлагат изключителна производителност в най-взискателните приложения, независимо от температура, вискозитет или налягане. Двойните и тройните винтови конструкции осигуряват пълно аксиално балансиране на въртящите се винтове и техните технологии за синхронизиране елиминират контакта между метал и метал в помпата.

Помпите от серия S на Blackmer се предлагат в четири отделни линии, всяка от които има множество конфигурации и размери на модела: двувинтови (WTG), двувинтови с несинхронизирана предавка (NTG), многофазен двоен винт и троен винт. Други характеристики на помпите от серия Blackmer S включват компактен дизайн, способност да работят на сухо за кратки периоди, висок всмукателен ефект и постоянен дебит, въпреки различни условия. Те са с нисък шум и почти без вибрации с малко разклащане на флуиди, което ги прави идеални за употреба с корозивни и некорозивни флуиди с нисък или висок вискозитет и чисти или абразивни флуиди.

Спомагателно оборудване

Blackmer предлага широка гама от допълнителни продукти за подобряване на правилната инсталация и експлоатация на нашите произведени продукти. Тези продукти могат да бъдат конфигурирани с разнообразно оборудване за следпродажбено обслужване, за да образуват пълен пакет за изпомпване, облекчаващ необходимостта от модификации на място.

Примери за тези продукти са: специални фланци, корпус и елементи на филтъра, тръби, клапани, двигатели с променлива скорост или друго оборудване, което се счита за необходимо за отговаряне на оперативните изисквания на клиента. Ръководствата за инсталиране, експлоатация и поддръжка (IOM), налични за всеки от продуктите на Blackmer, обхващат тези елементи.

В допълнение, Blackmer произвежда и няколко продукта, които, когато са конфигурирани с нашите основни технологични продукти, подобряват оперативните им характеристики.

Изтеглете каталог (pdf)

L-500
Ebsray-RC40_помпа_LPG

Имате нужда от нова автоцистерна?

Използвайте нашият онлайн конфигуратор и изберете параметрите на вашата нова автоцистерна.

Свържете се с нас

+359 888 84 72 06

Адрес

ул. Резбарска №9
София 1510

Email

sales@petroltech.bg

Работно време

Понеделник: 9:00 – 17:30
Вторник: 9:00 – 17:30
Сряда: 9:00 – 17:30
Четвъртък: 9:00 – 17:30
Петък: 9:00 – 17:30
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Изпрате ни запитване